Randi vagy nem randi?
2014. október 28. írta: Lullabie May

Randi vagy nem randi?

Klasszikusan a randi az az amikor egy pasi azt mondja: szia (helló, csá, mi a stájsz, szépjónapotkiskezétcsókolom, adjon isten, stb) lenne kedved maholnap velem (szörfözni, filmet nézni, vacsorázni, templomba menni, kavicsot szedni, mirelit pizzát sütni, kártyázni, Gellért hegyet mászni stb) idegesen vihorászva megpróbálni egy egész este nem arra gondolni, hogy mikor dugunk már?
Ha egy nő megkérdezi egy pasitól, hogy lenne-e kedve beszélgetni az nem jelenti azt, hogy nem tudná elképzelni a közös lepedőgyűrögetést, de a kezdeményező, aktív, egyenlők vagyunk szerep mindenképpen a barátság irányába tolja a dolgot a hevülés helyett. Szerintem.
Mert a nő arra vágyik, hogy meghódítsák. Hogy kifejezzék felé, hogy fontos, hogy lenyűgöző, hogy harcoljanak érte. Az okos nő eltávolít minden akadályt a hercege útjából de illik eljátszani a megküzdést. És küzdeni kell, amikor valóban arra van szükség. Amikor mondjuk felbukkan a sárkány. Akkor egy férfi nem mondhatja azt, hogy "kérem, én belsőleg küzdök mert az a férfias. Nem látszik, de hidd el nekem, hogy kurvára próbálom".
Vissza a randihoz.
Mostanában van néhány barátom. Régebben nem engedtem meg magamnak, hogy legyenek hímnemű barátaim. Attól tartok, hogy elég ostoba dolgokkal volt tele a fejem ez ügyben. Naiv és téves képzelgésekkel amiknek a felülírásához nem kellett más csak annyi, hogy most éppen nem keresek szerelmet vagyis nem azzal a szemmel nézem a férfiakat, hogy vajon alkalmas lenne-e, viszont igényem van a kommunikációra olyan emberekkel akik valami mást képviselnek, mint a gondosan megválogatott baráti köröm. Így lett néhány férfi barátom, bár ezt a szót picit erősnek érzem. Az ismerőst meg kevésnek. Nem tudom kik azok akikkel alkalomadtán mélyen beszélgetsz a téged foglalkoztató dolgokról, de amúgy napi szinten nem része az életednek. Kik ők?
Mindenesetre ha bármelyiküknek azt mondom, hogy találkozzunk már, mert igényem lenne rá, akkor nem érzem azt az izgalmat amit most és nem tépelődök azon, hogy mit vegyek fel.
Akkor most, hogy Lancetnek azt mondtam, hogy találkozzunk péntek délután, az mégis randi lenne?
Akkor most randira hívtam az exemet?
Vagy csak barátkozom vele?

Adél-lovag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelempor.blog.hu/api/trackback/id/tr866839617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása