Ha egy nő szeret egy férfit..
2014. november 07. írta: Lullabie May

Ha egy nő szeret egy férfit..

Ha egy nő szeret egy férfit…
(annyira, hogy jobban nem lehet)
akkor reggel nagy igyekezetében ihatatlanra cukrozza a teát, aggódva csomagolja az ebédet és kétszer annyit szed a dobozba, mint amennyit a férfi két nap alatt elfogyaszt. Nem gondolja, hogy az anyja de mégis úgy csinál. Megkérdezi van-e pénze, telefonja, zsebkendője aztán csúfondárosan vigyorog, hogy a férfi milyen gyerekes.

Ha egy nő szeret egy férfit…
(már amikor igazán, de tényleg szereti)
nem küldi el zuhanyozni amikor fáradtan elterül, sőt kifejezetten élvezi a testszagot, szinte erotikusnak tartja. Nem zavarja a büdös zokni se és a vállra hulló korpa olyan semmiség, mint a város nappali zaja. Sört tukmál és újabb szelet süteményt. Csak havonta említi meg a borotválkozást és hamar belátja, hogy ez csak afféle női hóbort, kulturálisan nincs jelentősége, ahogy a tiszta nadrágnak és az edzésnek se.

Ha egy nő szeret egy férfit…
(tartósan és nem alkalmilag)
pólót mos és aggódik, hogy amit vásárolt, az teszik-e. Rémülten nézi magát a tükörben, mert érti, hogy a férfi szereti, de holnap öregebb lesz, talán más kell majd neki. Játékot vesz ha a férfi játszani akar, szakkönyvet ha tanulni és ha semmit se csinál, abban is boldogan vele tart. Türelmesen hallgatja, hogy mi bosszantó a városi forgalomban, és büszke rá, hogy milyen eredményt ért el a férfi egy internetes játékban, igyekszik megtanulni ismeretlen kollégák nevét és műszaki előírásokat, remélve hogy valamikor érdeklődés ébred benne a dolog iránt és hálát ad Istennek, hogy nem a foci szabályait kell ismernie.

Ha a nő szeret egy férfit…
(ahogy csak a nők tudnak)
Szereti a férfi szüleit, az anyja maga a csoda, a férfit csak neki szülte, nevelte és nem teszi szóvá, hogy mosogatni nem tanította meg. Meg szemetet levinni se és mosni meg bevásárolni meg főzni meg szerelni meg teregetni se, meg tulajdonképpen csak csendben szeretni, de azt viszont nagyon. A nő olyankor nem mond olyat, hogy, mint az apád, meg az anyád is és te meg olyan… mert a férfi olyankor pont olyan. Amilyet a nő szeret.

Ha a nő szeret egy férfit…
(már amikor a nő mélyen érzi ezt)
sosem fáj a feje estefelé és bárhol tud szerelmeskedni, ahol nincs éppen gyerek. Együtt nézi a férfival az erotikus képeket és pikáns ajándékokra vágyik, aminek valóban örül. Ha a férfi elé áll „néz mit hoztam neked” felkiáltással, nem néz az ágyékánál feljebb. Tudja, hogy felesleges.

Ha egy nő szeret egy férfit
(egyes nők képesek erre)
úgy simul bele a mindennapokba,
hogy nem biztos, hogy a férfi tudja,
hogy szerették egyáltalán.

 

tumblr_n4fme7KnFd1s5aunwo1_500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelempor.blog.hu/api/trackback/id/tr816873039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása